“QUICO” SALLÉS: TOTA LA VERITAT SOBRE L’OPERACIÓ CATALUNYA

El periodista “Quico” Sallés del diari El Món digital, va ser el gran protagonista de la conferència-xerrada organitzada el passat dia 9 de setembre per a commemorar la Diada d’enguany, amb el tema OPERACIÓ CATALUNYA.

D’entrada cal dir que la Sala de Plens de l’Ajuntament es va omplir. Mai en els deu anys que portem organitzant tota mena de xerrades havíem assolit un aforament al complert com el que vam veure aquest dia.

També és veritat que el títol escollit va ser el més adequat perquè el conferenciant porta investigant tota la trama des de fa molts anys, pràcticament des de la Diada del 2012, quan la massiva manifestació va aplegar més d’un milió i mig de catalans. Aquesta manifestació va fer encendre totes les alarmes al govern del Partit Popular a Madrid.

Bon coneixedor de tots els secrets, de la A a la Z, de l’esmentada operació Catalunya, sense embuts i amb tota claredat amb noms i cognoms, Sallés va fer una perfecta radiografia des de tots els àmbits en què van intervenir una àmplia patuleia de tèrbols personatges: policia patriòtica, “brigadilla” de la guàrdia civil, polítics i fins i tot jutges que van intentar ensorrar el moviment independentista del nostre país.

A la xerrada, molt amena i que es va allargar dues hores, van sortir tota mena d’anècdotes, moltes d’elles desconegudes per la majoria del públic: enfrontaments entre els diversos grups de les forces de l’ordre a l’hora de fabricar falses proves contra els diferents líders independentistes catalans, reunions a la llotja del “Bernabeu” on es couen molts caldos de l’Ibex-35 i que després incideixen sobre el dia a dia de tot el país, entre d’altres.

Cal dir que el conferenciant va detallar en tot moment el fruit de la seva llarga investigació que ha deixat al descobert totes les clavegueres de l’estat i els seus protagonistes… i probablement encara no s’han acabat.

Com diem doncs va ser una bona i grata vetllada per delit de tots els assistents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s