Cunitencs celebren…

UN RETROBAMENT SINGULAR…

Un grup de cunitencs de diverses edats, però nascuts abans del 1958, van celebrar el passat dia 29 de març un esmorzar de germanor al Restaurant Rodaví, a la Masia de Can Nicolau. Van recordar que l’última trobada havia estat al febrer de 2007, és a dir setze anys enrera, i es va gaudir d’una jornada tot recordant moments de la infantesa – la millor etapa de la vida – i de quan jugaven pels carrers tranquils i pels camps del contorn urbà. Aquells anys ja són història, però, tot i això, i per celebrar l’excepcional ocasió van fer vots perquè aquesta trobada sigui més periòdica i no tornar a esperar un període tan llarg per tornar a reunir-se.

Naturalment, es va tenir un entranyable i afectuós record per tots els absents i que per diverses circumstàncies de la vida ja han desaparegut en el curs d’aquests últims anys: Josep Ferrando, de “Cal Tòfol” desembre de 2014; Josep Gonzalez “Lin” agost de 2015; Pere Soler, de “Cal Clavera” juny del 2016; Joan Vila, de “Cal Barón”, juliol 2017; Jordi Romagosa de “Cal Fabes” i Antonio Raya, de “Cal Barón” maig del 2019.

Com a record de l’ocasió no podia faltar la tradicional imatge de tots els presents al final de l’acte i que relacionem a continuació:

Asseguts a primer terme: d’esquerra a dreta.
Daniel Coll, de “cal Blanco” i Joan Giralt, de “ca la Rita”

Primera fila, drets:
Jaume Cahué, de “Cal Llargot”; David Granados; Rafel Ferrando, de “Cal Tòfol”; Joan Escardó, de “Cal Martí”; Joan Romagosa de “Cal Camelo”; Josep Solé, de “Cal Pau”; Joan Martí, de “Cal Raldiris”; Josep L. de la Cruz, de “Cal Melcior”; Jordi Capapey, de “Sant Antoni”; Joan Martí, de “Ca l’Anton”; Antonio Capapey, de “Sant Antoni”; Joan Suñé, de “Cal Murga”; Josep Vidal, de “Cal Quadres”; Miquel A. Blanco; Joan Escardó, de “Ca la Viuda”.

Fila del darrere:
Antonio Casado, Magí Vilamajó, de “Cal Magí”; Jaume Casañas, de “Cal Barretasso”; Rafel Escardó, de “Ca la Viuda”; Llorenç Pena, de “La Casilla”; José Moya; Jaume Farré, de “Cal Moles”.

Última fila:
Ramon Ricart, de “Cal Felip” i Josep Serra de “Cal Casimiro”.

No apareix Joan Cassany de “Ca la Pepita”-, que va marxar abans d’hora. En total doncs vint-i-set cunitencs, uns de naixement i altres d’adopció però ben arrelats des d’anys al nostre municipi.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s