Reprenem l’activitat (editat)

En Roger Benito a una de les anteriors conferències a la sala de plens de l’Ajuntament

**nota posterior a la publicació d’aquesta entrada:

Sentim comunicar-vos que degut a l'actual situació sanitària, el govern municipal ha anul·lat totes les activitats  inicialment previstes per Sant Sebastià (Festa Major d'hivern). Per tant, la xerrada del dissabte dia 23 quedarà suspesa fins a nova data.

No obstant continuarem fent-vos arribar futures notícies mitjançant el nostre blog.

Per la propera festivitat de Sant Sebastià, Festa Major d’hivern de la nostra vila a celebrar el dia vinent 20 de gener, hem previst reprendre la nostra activitat amb una nova xerrada, sempre que no s’endureixen les mesures sanitàries actuals.

Estem preparant una conferència amb el títol de “Territori i Demografia a Cunit” on el Sr. Roger Benito, recentment doctorat en Història Medieval per la Universitat de Barcelona, que ens alliçonarà sobre aquestes dues temàtiques que complementen bona part dels estudis històrics moderns i que poques vegades s’han tingut en compte. El conferenciant no és la primera vegada que ve al nostre poble, doncs, des de fa alguns anys ja ens ha donat altres conferències sempre emmarcades en el món medieval i a més és l’autor de la Guia de Cunit, obra editada i patrocinada fa quatre anys per la Diputació Provincial de Tarragona.

L’acte tindrà lloc el dissabte dia 23 de gener a les 11.30 del matí a la sala de lectura de la Biblioteca Municipal “Marta Mata”. Ben aviat compartirem més informació.


Grup d’Estudis Cunitencs Delmacio de Conito

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s