Exposició Fotogràfica del Castell de Cunit 1954

Gran èxit de públic que ha visitat la mostra durant aquestes festes de Nadal

castell1954

Durant aquestes festes de Nadal, a la sala d’exposicions del Casal Municipal de Cunit, va tenir lloc la mostra fotogràfica “Festa del Castell de Cunit 1954”.

Aquesta mostra recordava la festa que va tenir lloc aquell any 1954, en motiu de l’arribada a Cunit del nous propietaris del Castell, la família Zupan.

En motiu de la seva arribada a Cunit, els propietaris del Castell van oferir una festa a la població local a base de productes típics alemanys, com la cervesa i els famosos frankfurts. Aquesta festa va estar acompanyada per la música de l’Orquestra Bristol del Vendrell.

Durant els dies que va estar oberta la mostra, la propietària del Castell, i vídua del senyor Zupan (foto), va visitar la mostra i va poder recordar aquells moments tan especials per a la seva família i per a la gent de Cunit.

La gent de Cunit va poder fer un salt en el temps i va poder recordar un temps passats i fins i tot alguns es van poder identificar en aquestes fotografies, amb uns quants anys menys.

L’activitat, organitzada per l’entitat local Delmacio de Conito, s’emmarca en un conjunt d’activitats organitzades per l’entitat per tal de recuperar la memòria històrica de Cunit.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s